Websiden – Bok og Behag

Websiden Bok Og Behag

Bok og Behag – Slik hjalp vi Ingjerd Tjelle å lage logo og webside for hennes ny oppstartede firma Bok og Behag.

Utfording

Hvordan selge bøker, guiding og yoga på en webside? Hva kan vi gjøre for å informere om alt vi gjør, slik at folk får lyst til å vite mer?

Dette skjedde

I samarbeid med Rigmor, Ann-Elin og Hui Ting, lagde ungdommene som jobber i Snefokk moodboard, logo og webdesign for Bok og Behag.

Resultater

Snefokk leverte en webside og Logo til bok og behag. På websiden kan du kjøpe bøker, og sende booking forespørsler på yoga kurs og guidede turer.

Bok og Behag sin nye logo og webside:

websiden Bok Og Behag 01
websiden Bok Og Behag 02
Websiden Bok Og Behag
Websiden Bok Og Behag 04
Websiden Bok Og Behag 05
Websiden Bok Og Behag 06

Besøk websiden hennes her.

Dette skjedde

Ingjerd Tjelle er en forfatter, formidler og Yoga lærer. Da hun tok kontakt med Snefokk hadde hun nylig startet firmaet Bok og Behag. “Bak «Bok» står de sterke historiene fra Finnmark der mennesket er i fokus.” – Ingjerd. Som tidligere journalist, forfatter, trebarnsmor og eier av en egen reiselivsbedrift har hun levd et begivenhetsrikt og travelt liv. Behovet for en motsats gjorde at hun fant Yoga. Derfor ble det “Bok og Behag”.

Gjennom en periode arbeidet ungdommene i Snefokk med logo og webdesign for Bok og Behag. Når vi hadde bestemt oss for et design vi ønsket å gå videre med sendte vi dette til webutvikler som laget websiden. Til slutt ble websiden lansert, hvor det nå er mulighet for å kjøpe bøker og sende bookingforespørsler for kurs og guidede turer.

Arbeidet med logo og webside starter

Prosjektet startet med at ungdommene fikk en Brief fra Rigmor og Ann-Elin, ut ifra denne lagde de et moodboard hver. Etter litt arbeid ble dette presentert til Ingjerd som 3 forskjellige retninger.

Etter tilbakemeldingene fra Ingjerd valgte vi ut det vi hadde lyst til å ta med videre, det som føltes som “Bok og Behag” også luket vi ut noen ting. I denne prosessen handler mye om å finne ut hva som er riktig for akkurat denne bedriften. Noen ganger er det veldig tydelig hvilken retning kunden ønsker å gå, mens andre ganger henter de inn elementer fra de forskjellige retningene.

Når vi har valgt en retning begynner arbeidet med logo og webside. Ingjerd sendte oss noen bilder av naturen i området som vi hentet inspirasjon fra. Her brukte Julie penn og papir for å skisse opp elementer fra bildene som kunne vært interessante i en logo. Selv om vi jobber mye digitalt kan penn og papir være et godt verktøy.

Logo og webside design ble deretter presentert for Ingjerd, også gjorde vi justeringer etter tilbakemeldinger. Når vi var fornøyd sendte vi designet videre til webutvikler som laget websiden i WordPress. Deretter fylte vi inn innhold og tekst.

Slik ble merkevaren

I løpet av prosjekt perioden har vi laget en logo og webside som gir Bok og Behag en identitet, samt et sted å selge sine produkter og tjenester. Fargene og formene som er brukt gir et utrykk som er rolig, behagelig og balansert samtidig som det er profesjonelt. Ingjerd har en sterk tilknytning til Finnmark og Varanger noe som kommer frem på websiden og binner sammen alt hun gjør. Pastellfargene som er brukt på websiden gir et utrykk som er lett å kjenn igjen, uten at det tar oppmerksomheten vekk fra produktet.

Font er en viktig del av utrykket, les mer om hvordan velge font her.

Prosessen i Bilder:

Webside Bok Og Behag

Når vi arbeidet med logoen til Bok og Behag hentet vi blant annet inspirasjon fra bilder vi fikk tilsendt av Ingjerd som viser naturen i området. Her skisser Julie mønster basert på bildene for å finne interessante elementer som kan brukes i et logo forslag. (Foto: Chand Deep)

Sjekk ut flere av våre prosjekter:

Webside og Logo – Vadsø Treningssenter

Webside og Logo – Slik hjalp vi Vadsø Treningssenter å lage ny logo og webside....

Merkevaren Kristin Harila på 1 uke

Merkevaren Kristin Harila på en uke – Slik hjalp vi en av verdens beste fjellklatrere...

Merkevaren Vadsø På En Uke

Merkevaren Vadsø på en uke – Slik hjalp vi Vadsø Næringsforening å skape en identitet...

Websiden – Bok og Behag

Bok og Behag – Slik hjalp vi Ingjerd Tjelle å lage logo og webside for...

Webside og Logo – SABO Regnskap

Webside og Logo – Slik hjalp vi Sabo Regnskap å lage logo og webside, med...