Hva er viktigst når man skal lage hjemmeside for sin bedrift?

Når man skal lage hjemmeside for sin bedrift, er som regel målet å bli funnet på nett. I tillegg, når man er en liten bedrift er det viktig at hjemmesiden er enkel å bruke og at man ikke bruker for lang tid til å legge til ny informasjon. Det er disse to tingene vi fokuserer mest på når vi lager hjemmesider for små bedrifter:
Bli funnet på Google søk

Det er liten vits i å lage en nettside som ikke blir funnet. Snefokk hjelper deg å tilrettelegge websiden slik at den blir funnet når folk søker etter dine varer og tjenester.

LETT Å BRUKE

En nettside som tar 2 måneder å oppdater er vanskelig å jobbe med, spesielt for små bedrifter. Vi sørger for at du har opplæring slik at du kjapt kan oppdatere og legge til innhold selv, på din egen nettside.

LAVE KOSTNADER – OVER TID

Mange betaler månedlige utgifter som kan bli til veldig store beløp over tid. Her hos Snefokk sørger vi for at websidekostnadene blir holdt lave, også over tid.

Hvilke verktøy jobber vi med når vi skal opprette en nettside?

Det finnes mange gode verktøy der ute. Her på Snefokk jobber vi kun med WordPress. Det er et verktøy som er veldig fleksibelt og som er enkel å tilpasse de fleste bedrifter. Over 40% av alle verdens websider bruker WordPress, så vi er ikke alene. Det betyr også at mange andre bruker verktøyet og at det blir ofte oppdatert.

Hvor lang tid tar det å lage en hjemmeside for min bedrift?

Det kommer litt an på deg selv ?  Dersom du har all informasjon som du vil snakke om, tilgjengelig, så kan det gå mellom en til to uker å få siden opp og gå.

Hva trenger jeg å ha klart før jeg starter å lage en hjemmeside med Snefokk?

Kjøp domenenavn og sørg for at bedriften eier det. Kjøp hosting. Vi anbefaler ofte våre kunder å bruke Siteground, men du kan bruke en hosting-tjeneste du allerede har.

Klar for å jobbe med oss?

KONTAKT OSS