YEAY, Websiden er lansert

Men vent litt.., hva med SEO – Søkemotoroptimalisering. Det er helt fantastisk når du har jobbet hardt med å bygge opp en bedrift og du endelig får på plass en webside som representerer din bedrift digitalt. Men det hjelper lite å ha en fin webside, hvis ingen ser den.
SEO - Søkemotoroptimalisering
SEO - Søkemotoroptimalisering

Så hva gjør du?

Svaret er SEO – Det står for søkemotoroptimalisering. Det er ikke bare et langt ord, det handler om hvordan din webside blir funnet i søk hos for eksempel Google, Bing og Yahoo.

er det så viktig da?

Hvis du ønsker å bli oppdaget av potensielle kunder så er svaret ja. Når vi søker på noe i Google sjekker de aller fleste av oss de første treffene som kommer opp. Hvis din webside da kommer på side 4 er det liten sannsynlighet for at noen finner den.
SEO - Søkemotoroptimalisering

SEO – søkemotoroptimalisering

Det er flere ting som skal stemme for at en websiden skal være søkemotoroptimalisert. Det handler blandt annet om hvordan websiden er byggd opp, strukturen, at den er indeksert og sist men ikke minst innhold og vedlikehold.
Struktur

Når vi lager en webside bygger vi den opp med en struktur som gjør det lett for søkemotorer som Google og navigere seg frem på websiden.

Indeksert

For at websiden i det hele tatt skal være søkbar må den være indeksert. Hvis ikke vil den ikke komme opp i søk selv om du skriver inn navnet på websiden. Så dette er et must.

innhold

Når websiden først er lansert er det lett å tenke at jobben er gjort. Men det er kjempe viktig å oppdatere websiden jevnlig med søkemotor optimalisert innhold.

Hvem er vi?

Vi er et team bestående av eksperter innen digital markedsføring og motiverte ungdommer som har lyst til å hjelpe din bedrift å oppnå resultater digitalt. I tillegg til de resursene vi har internt i Snefokk har vi et solid nettverk i bransjen. Noe som gjør at vi sammen kan finne de beste løsningene for din bedrift.

Snefokk digitale markedsføringstjenester