Merkevaren Vadsø På En Uke

Merkevaren Vadsø På En Uke

Merkevaren Vadsø på en uke – Slik hjalp vi Vadsø Næringsforening å skape en identitet for Vadsø på 1 uke.

Utfording

Hvordan kan vi vise lokalbefolkningen, Norge og verden hva Vadsø har å by på av muligheter? Hva kan vi gjøre for at flere skal få lyst til å besøke og bo i Vadsø?

Dette skjedde

På 1 uke lagde vi merkevaren Vadsø – Merkevareboka, visuell identitet, slagord og webside. Dette legger et grunnlag for markedsføring av Vadsø idag og i fremtiden.

Resultater

Facebook-siden til Vadsø Næringsforening «Hva skjer i Vadsø» økt antall følgere og engasjement. Websiden representerer nå det meste av det som rører seg i Vadsø.

Dette skjedde

Vadsø er en liten by helt på toppen av Norge, ved Norges bredeste fjord. Et sted med et engasjert næringsliv og et yrende kulturliv omringet av urørt natur.

I løpet av en intens uke lagde vi merkevaren Vadsø. Dette innebar strategi, visuell identitet, logo, og webside. Alt ble presentert i merkevareboka. Et dokument som legger grunnlaget for hvordan Vadsø Næringsforening vil markedsføre Vadsø fremover.

Arbeidet med merkevaren starter

Prosjektet startet i begynnelsen av uka. Vadsø Næringsforening samlet sammen et knippe representanter fra de forskjellige bransjene som er med i foreningen. Disse representantene hadde flere møter med Snefokk i løpet av uka.

I det første møtet guider Rigmor Vadsø Næringsforening gjennom en presentasjon hvor vi sammen fyller inn informasjonen der og da. Noen av spørsmålene vekker stort engasjement, mens andre kanskje virker litt i overkant detaljert der å da. Men når vi har fått stilt alle våre spørsmål har vi den innsikten vi trenger for å gå videre i prosjektet.

Dag 2 tar vi frem den samme presentasjonen som dagen før, men etter noen timer jobb ser den litt annerledes ut. Nå har vi gjort notater, innspill og ideer om til 3 retninger. 3 retninger som presenteres for Vadsø Næringsforening. Når vi har gått igjennom presentasjonen er det på tide med tilbakemeldinger. Her ønsker vi å finne ut av hva vi liker og ikke liker. Slik at 3 retninger kan kokes ned til 1.

Vadsø bys nye visuelle identitet:

Merkevaren Vadsø På 1 Uke 01
Merkevaren Vadsø På En Uke 11
Merkevaren Vadsø På En Uke 12
Merkevaren Vadsø På En Uke 13
Merkevaren Vadsø På En Uke 14
Merkevaren Vadsø På En Uke 15
Merkevaren Vadsø På En Uke 03
Merkevaren Vadsø På En Uke 04
Merkevaren Vadsø På En Uke 05
Merkevaren Vadsø På En Uke 06
Merkevaren Vadsø På En Uke 07
Merkevaren Vadsø På En Uke 08
Merkevaren Vadsø På En Uke 10
Merkevaren Vadsø På En Uke 02

Besøk websiden deres her.

Slik ble merkevaren

I løpet av denne uken har vi laget en identitet som hjelper Vadsø å posisjonere seg som en by med muligheter. Fargene og formene som er brukt gir et utrykk som er åpent, lekent og dynamisk samtidig som det er profesjonelt. Vadsø er en by med engasjerte mennesker som brenner for det de gjør. Disse menneskene finner du over alt innen forskjellige bransjer og aktiviteter. Det nye slagordet «Den lille byen med den store horisonten» inkluderer alle og henvender seg ikke bare til lokalbefolkningen, men også besøkende og mulige tilflyttere.

Font er en viktig del av utrykket, les mer om hvordan velge font her.

Tilbakemeldinger

Kanon Bra! Akkurat en slik side jobbet vi med i Flatanger for noen år siden. Denne siden gir bolyst! For oss «nye» i byen er denne siden meget nyttig😊

I pressen

Noen av de som omtalte prosjektet er Gründertorget i sine 50 utviklingshistorier på deres Facebook side og IFinnmark, som skrev en artikkel om websiden du kan lese hele artikkelen her.

Sjekk ut flere av våre prosjekter:

Webside og Logo – Vadsø Treningssenter

Webside og Logo – Slik hjalp vi Vadsø Treningssenter å lage ny logo og webside....

Merkevaren Kristin Harila på 1 uke

Merkevaren Kristin Harila på en uke – Slik hjalp vi en av verdens beste fjellklatrere...

Merkevaren Vadsø På En Uke

Merkevaren Vadsø på en uke – Slik hjalp vi Vadsø Næringsforening å skape en identitet...

Websiden – Bok og Behag

Bok og Behag – Slik hjalp vi Ingjerd Tjelle å lage logo og webside for...

Webside og Logo – SABO Regnskap

Webside og Logo – Slik hjalp vi Sabo Regnskap å lage logo og webside, med...