Merkevaren Kristin Harila på 1 uke

Merkevaren Kristin Harila på 1 uke

Merkevaren Kristin Harila på en uke – Slik hjalp vi en av verdens beste fjellklatrere å etablere sin merkevare på 1 uke.

Utfording

Hvordan kan vi vise Norge og verden hvem Kristin er, hva hun brenner for og hva hun har klart å oppnå? Slik at det blir enkelt å følge med videre, bli sponsor eller booke Kristin som foredragsholder.

Dette skjedde

På 1 uke lagde vi merkevaren Kristin Harila – Merkevareboka, visuell identitet, slagord og webside. Dette legger et grunnlag for merkevarebygging av Kristin Harila idag og i fremtiden.

Resultater

Kristin har nå en ny webside og det er en rød tråd i alt hun gjør digitalt. om du finner henne på websiden eller i sosiale medier skal det ikke være noen tvil om at dette er Kristin.

Dette skjedde

Kristin Harila er en av verdens beste fjellklatrere, i tillegg til å være en respektert influencer og foredragsholder. Med en lidenskap for friluftsliv inspirerer hun andre til å leve sitt beste liv, følge drømmene sine og strekke seg litt lenger.

I løpet av en intens uke lagde vi merkevaren Kristin. Dette innebar strategi, visuell identitet, logo, og webside. Alt ble satt sammen til merkevareboka. Et dokument som legger grunnlaget for hvordan Kristin Harila vil bygge sin merkevare fremover.

Arbeidet med merkevaren starter

Prosjektet startet i begynnelsen av uka. Kristin Harila samlet sammen teamet sitt. Denne uka hadde teamet flere møter med Snefokk for å etablere merkevaren.

På det første møtet guidet Rigmor teamet gjennom en presentasjon hvor vi sammen fylte inn informasjonen der og da. I denne prosessen ønsket vi å få mest mulig innspill av Kristin og et team som kjenner henne godt og vet hva som er viktig når vi etablerer merkevaren.

I mellom møtene bearbeidet vi all den informasjonen vi fikk til vi satt igjen med et grunnlag for merkevaren. Da gjorde vi notater, innspill og ideer om til 3 retninger. 3 retninger som ble presentert for Kristin Harila og hennes team. Når vi hadde gått igjennom presentasjonen var det på tide med tilbakemeldinger. I denne prosessen ønsker vi å finne ut av hva vi liker og ikke liker. Slik at 3 retninger kan kokes ned til 1. Etter tilbakemeldingen hadde vi en soleklar vinner. Det er det utrykket du idag kan se på websiden og i sosiale medier.

Kristin Harila sin nye visuelle identitet:

Varangerfestivalen 2022
Varangerfestivalen 2022 (4)
Varangerfestivalen 2022 (3)
Varangerfestivalen 2022 (2)
Varangerfestivalen 2022 (5)
Varangerfestivalen 2022 (6)

Besøk websiden hennes her.

Slik ble merkevaren

I løpet av en uke lagde vi en identitet som hjelper Kristin Harila å posisjonere seg som en av verdens beste fjellklatrere. Fargene og formene som er brukt gir et nordisk og selvsikkert utrykk. Det viser at Kristin er en fjellklatrer, men den gir også rom for mer en enn det. Kristin gjør mer enn å klatre. Hun er også en influencer og foreleser som inspirerer mennesker til å følge sine mål. Enten det er i fjellet eller på helt andre arenaer i livet.

Font er en viktig del av utrykket, les mer om hvordan velge font her.

Sjekk ut flere av våre prosjekter:

Webside og Logo – Vadsø Treningssenter

Webside og Logo – Slik hjalp vi Vadsø Treningssenter å lage ny logo og webside....

Merkevaren Kristin Harila på 1 uke

Merkevaren Kristin Harila på en uke – Slik hjalp vi en av verdens beste fjellklatrere...

Merkevaren Vadsø På En Uke

Merkevaren Vadsø på en uke – Slik hjalp vi Vadsø Næringsforening å skape en identitet...

Websiden – Bok og Behag

Bok og Behag – Slik hjalp vi Ingjerd Tjelle å lage logo og webside for...

Webside og Logo – SABO Regnskap

Webside og Logo – Slik hjalp vi Sabo Regnskap å lage logo og webside, med...