Når er det tid for kampanje?

Kampanjer i digitale medier er den perfekte løsningen når du vil øke rekkevidde eller konverteringer til din bedrift. Dette innebærer å øke trykk på markedsføring om et gitt tema i en bestemt periode.

Kampanje i digitale medier
Kampanje i digitale medier

Hvor bør du kjøre kampanjen?

Det kommer ann på hvilke plattformer din målgruppe bruker. Du kan bruke en plattform, men det kan være lurt å bruke flere. Eksempler på dette kan være Facebook, Instagram, Linkedin, TikTok, mail, aviser og mye mer.

Hva bør du poste?

Det er lett å tenke “Kjøp nå” eller “Meld deg på dette eventet”, men variert innhold gir ofte bedre resultater enn den tradisjonelle “kjøp nå!”. Vi hjelper deg gjerne med å lage en idebank og kjøre kampanjen.

Kampanje i digitale medier
kampanje i digitale medier

Når vi hjelper en bedrift med å kjøre en kampanje lager vi en strategi som inkluderer målgruppe, plattformer og ideer til innhold. Deretter lager vi en redaksjonell kalender, og produserer innhold til kampanjen. Etter fullført kampanje leverer vi en rapport.

Strategi

En strategi hjelper oss å jobbe målrettet og strukturert for å oppnå de målene vi har satt oss.

Innhold

En kombinasjon av organisk innhold (ikke betalt) og annonser (betalt) er ofte det beste når du skal kjøre en kampanje. Vi hjelper deg med begge.

Rapportering

Statistikk hjelper oss å finne ut hva som fungerer, slik at vi kan tilpasse kampanjen underveis. I slutten av kampanjen leverer vi en rapport som gir informasjon som kan være nyttig neste gang du skal kjøre en kampanje.

Hvem er vi?

Vi er et team bestående av eksperter innen digital markedsføring og motiverte ungdommer som har lyst til å hjelpe din bedrift å oppnå resultater digitalt. I tillegg til de resursene vi har internt i Snefokk har vi et solid nettverk i bransjen. Noe som gjør at vi sammen kan finne de beste løsningene for din bedrift.

Snefokk digitale markedsføringstjenester