Instagram Highlight

Instagram Highlight

Instagram Highlights er en funksjon på Instagram som lar brukere samle og vise frem tidligere Instagram-historier som ellers ville forsvinne etter 24 timer. Highlights er lagret på brukerens profil og kan organiseres i mapper med forskjellige kategorier.

Bedrifter kan bruke Instagram Highlights til å markedsføre seg på flere måter, for eksempel:

  1. Vis frem produkter eller tjenester: Bedriften kan organisere Highlights for produkter eller tjenester og samle historier som viser frem dem i aksjon eller gir informasjon om dem.
  2. Fremheve kundeanmeldelser: Bedriften kan lage en Highlight som viser kundeanmeldelser eller feedback og fremhever positiv tilbakemeldinger.
  3. Gi et innblikk i bedriftens kultur: Bedriften kan lage en Highlight som viser frem dagliglivet på kontoret, bedriftens verdier og kultur.
  4. Fremheve kampanjer eller tilbud: Bedriften kan lage en Highlight som viser frem pågående kampanjer eller tilbud og fremhever fordelene med dem.

Eksempler på hvordan bedrifter kan bruke Instagram Highlights inkluderer:

  1. En skjønnhetssalong kan organisere Highlights for forskjellige tjenester som frisyrer, manikyr og makeup og vise frem kundebilder og resultater.
  2. En restaurant kan lage en Highlight som viser frem forskjellige retter og matstiler og gir følgerne et innblikk i restaurantens meny.
  3. En klesbutikk kan organisere Highlights etter sesong og vise frem forskjellige stiler og antrekk som er populære og trendy.
  4. En treningssenter kan lage en Highlight som viser frem treningsøkter, treningsøvelser og treningsplaner for å inspirere følgerne til å trene mer og delta på senteret.