Skiller din bedrift seg ut fra konkurrentene?

Etabler merkevaren din. En tydelig merkevare og visuell identitet bidrar til at din bedrift skiller seg ut fra konkurrentene. En bedrift som har en tydelig identitet vil også være lettere å kjenne igjen og skape stop effekt i sosiale medier.

Etabler Merkevaren Din
Etabler Merkevaren Din

Hva skjer om du fjerner logoen…

En enkel måte å sjekke om din bedrift har en tydelig identitet er å gå inn på websiden og holde over logoen. Er det fortsatt tydelig at dette er din bedrift eller kunne dette vært hvilken som helst bedrift i din bransje?

Hva inneholder en merkevare

Når vi danner en merkevare etablerer vi bedriftens historie, visjon, verdier, målgruppe, målsetninger og mye mer. Den visuelle identiteten kan bestå av flere ting det mest grunnleggende er fonter, fargepaletter og logo.

Etabler Merkevaren Din
etabler merkevaren din

Vi anbefaler alle bedrifter å etablere sin merkevare. For noen holder de mest grunnleggende elementene som fonter, fargepalett og logo. For andre bedrifter kan det være vi trenger å legge inn flere elementer som brevhode, visitkort, og powerpoint maler med mer.

Skill deg ut i mengden

Med en tydelig visuell identitet vil potensielle kunder lett kunne skille deg fra dine konkurrenter.

Bli lett gjenkjennelig

Vi blir konstant utsatt for nye intrykk, med en tydelig merkevare og visuell identitet vil din bedrift bli kjent igjen om det er en annonse eller Facebook post.

Etabler et godt grunnlag

En merkevare danner et godt grunnlag for en bedrift sine verdier og målsetninger. Dette er noe som styrke bedriften både internt og i måten de markedsfører seg.

Merkevare Prosjekter

Siden vi startet opp i 2021 har vi etablert merkevaren til flere bedrifter deriblant Aurora Rehabiliteringsklinikk, Vadsø Næringsforening og Kristin Harila.

Merkevaren Vadsø På En Uke

Merkevaren Vadsø på en uke – Slik hjalp vi Vadsø Næringsforening å skape en identitet...

Merkevaren Kristin Harila på 1 uke

Merkevaren Kristin Harila på en uke – Slik hjalp vi en av verdens beste fjellklatrere...

Snefokk digitale markedsføringstjenester

Hvem er vi?

Vi er et team bestående av eksperter innen digital markedsføring og motiverte ungdommer som har lyst til å hjelpe din bedrift å oppnå resultater digitalt. I tillegg til de resursene vi har internt i Snefokk har vi et solid nettverk i bransjen. Noe som gjør at vi sammen kan finne de beste løsningene for din bedrift.