Mye å gjøre, og litt for lite tid?

Drift av sosiale medier tar tid. Som eier av en liten bedrift er ikke dette uvanlig, og som regel er noe av det første som ned prioriteres posting i sosiale medier. Å ja, vi forstår at det ikke er det som haster mest. Men hvis du ønsker å nå ut til potensielle kunder og øke salg er sosiale medier en enorm ressurs.

Drift av sosiale medier
Drift av sosiale medier

Vi kan hjelpe

Vi i Snefokk kan drifte din bedrift sine sosiale medie kanaler. Slik kan vi jobbe med å oppnå resultater digitalt, samtidig som du kan bruke mer tid på daglig drift og utvikling av din bedrift.

Hvordan vet vi at det fungerer?

Hver måned leverer vi rapporter på arbeidet som har blitt gjort, slik at du er oppdatert på hva som gir de resultatene vi ønsker for din bedrift. Men husk at resultatene ikke skjer over natta. Når det gjelder sosiale medier er det viktig å ha en langsiktig plan.

Drift av sosiale medier
Drift av sosiale medier

Når vi drifter sosiale medier for en bedrift utarbeider vi redaksjonell kalender, lager poster tilpasset forskjellige plattformer, setter opp annonser og publiserer disse.

Redaksjonell Kalender

Ved å lage en plan over hva som skal postes når, jobber vi mer målrettet og strukturert med sosiale medier.

Poster

Dette er et samarbeid mellom bedriften og Snefokk, spesielt i starten. Vi kommer med forslag, gjør reseach og setter sammen postene. Fra deg trenger vi godkjenninger, informasjon, bilde og film materiale.

Rapporter

Når vi bruker sosiale medier til markedsføring gjør vi dette for å oppnå resultater. Dette kan være rekkevidde eller konverteringer. Rapporter hjelper oss å få en oversikt over hva som fungerer.

Hvem er vi?

Vi er et team bestående av eksperter innen digital markedsføring og motiverte ungdommer som har lyst til å hjelpe din bedrift å oppnå resultater digitalt. I tillegg til de resursene vi har internt i Snefokk har vi et solid nettverk i bransjen. Noe som gjør at vi sammen kan finne de beste løsningene for din bedrift.

Snefokk digitale markedsføringstjenester

Plattformer vi kan drifte

Her er eksempler på noen av de vanligste plattformene vi hjelper kunder med. Er det en annen plattform du trenger hjelp med er det bare å ta kontakt så skal vi se hva vi kan gjøre.