Når du trenger mer salg, hvor begynner du?

Med en digital markedsførings strategi. Det å ikke vite hvor du skal begynne kan være veldig frustrerende når du vet hva du ønsker å oppnå. Derfor er det viktig å danne et godt grunnlag slik at du kan jobbe mer effektivt med å oppnå målene du har satt.

Snefokk Digital Markedsførings Strategi
Snefokk Digital Markedsførings Strategi

Du bruker tid men resultatene uteblir.

Si at du begynner å poste litt på Facebook, men du vet egentlig ikke om de som er interessert i ditt produkt ser innleggene, og om de ser innleggene, fører det egentlig til salg, rekkevidde eller konverteringer?

Oppnå resultater ved å utarbeide en strategi og jobb målrettet

Uten en plan har tiden og pengene du legger ned liten verdi. Ved å utarbeide en strategi vil du ha en konkret plan for å nå målene du har satt deg på en effektiv måte. I tillegg vil du kunne måle resultater av den jobben du faktisk gjør.

Snefokk Digital Markedsførings Strategi
Digital markedsførings strategi

En digital markedsføringsstrategi er et dokument hvor vi gjør en analyse av det vi vet, setter mål for det vi ønsker å oppnå og lager en konkret plan for hvordan dette skal gjøres.

Målgruppe

Ved å etablere din målgruppe får vi en oversikt over hvilke plattformer vi bør bruke for å nå ut til de, hva de trenger og hvilket innhold som fenger.

Målsettinger

Velg noen konkrete mål. Slik blir det lettere å bryte dette ned til en plan og sjekke om arbeidet som blir gjort faktisk gir de resultatene vi ønsker.

Idebank

Vink forvell til det å finne på ideer i siste liten. Med en idebank overfører du målene dine til en redaksjonell kalender. Slik vet du at det du gjør i hverdagen henger sammen med det du ønsker å oppnå.

Hvem er vi?

Vi er et team bestående av eksperter innen digital markedsføring og motiverte ungdommer som har lyst til å hjelpe din bedrift å oppnå resultater digitalt. I tillegg til de resursene vi har internt i Snefokk har vi et solid nettverk i bransjen. Noe som gjør at vi sammen kan finne de beste løsningene for din bedrift.

Snefokk digitale markedsføringstjenester