Nå ut til flere potensielle kunder

Med annonsering i digitale medier. Det er ingen tvil om at det er lettere å bygge en sosiale medie konto og nå ut til flere potensielle kunder. Når du kombinerer annonsering (betalt innhold), med organiske innlegg (ikke betalt innhold).

Annonseing i digitale medier
Annonseing i digitale medier

Hvem har råd til annonser?

Når det kommer til annonsering i sosiale medier kan du velge beløpet helt selv. Det er også fullt mulig å oppnå resultater med et stramt budsjett. Vi kan gi deg anbefalinger, men til slutt er det viktig at du setter av et budsjett du er komfortabel med.

Men hvordan setter man opp annonser?

Du kan sette opp annonsene selv, men dette kan være litt knotete. Det er ikke alltid like lett å navigere seg frem på baksiden av sosiale medier, og vite hvordan man skal disponere et budsjett slik at man får best mulig utbytte. Derfor hjelper vi deg.

Annonsering i digitale medier
Annonsering i digitale medier

Vi i Snefokk kan lage en strategi for hvordan du kan bruke annonnsebudsjettet ditt smart. Vi kan sette opp annonsene og lage rapporter for å se hva som gir resultatene vi er ute etter.

Smart annonsering

Ved å utarbeide en strategi, definere målgruppen, og sjekke statistikk får vi en bedre oversikt over hvilke resultater pengene vi legger i annonser gir. Slik kan vi tilpasse oss å gjøre smart annonsering.

Oppsett av annonser

Det er kjedelig å bruke penger på en annonse som ser litt rar ut fordi formatet er helt feil, eller blir vist i Oslo når kundene dine er i Vadsø. Vi hjelper deg til å få en slutt på dette.

Rapportering

Ved å sjekke statistikk og lage rapporter får vi et tydelig bilde på hva som fungerer og ikke. Slik at vi raskt kan tilpasse oss og unngå å bruke penger på noe som ikke gir resultater.

Hvem er vi?

Vi er et team bestående av eksperter innen digital markedsføring og motiverte ungdommer som har lyst til å hjelpe din bedrift å oppnå resultater digitalt. I tillegg til de resursene vi har internt i Snefokk har vi et solid nettverk i bransjen. Noe som gjør at vi sammen kan finne de beste løsningene for din bedrift.

Snefokk digitale markedsføringstjenester